06 april, 2008

Skogsykling?

Jeg og Tommy hadde oss en tur ut på sykkel i dag. Planen var å følge en rutebeskrivelse vi hadde funnet på terrengsykkel.no. Men vi kom oss aldri fram til utgangspunktet for den ruten. Guldstølen er ikke så enkel å komme til! Uansett så ble det tur. Masse oppoverbakker, litt inne skauen, vading over bekk og gode greier. Jeg tror vi begge fikk nok trim for dagen.




Neste gang...humm. Jeg stemmer for en tur innover langs Svartediket og opp til Tarlebø.

5 kommentarer:

  1. Jepp, svartediket høres ut som en plan! Håper det er litt mindre oppoverbakker?

    SvarSlett
  2. Kan nok ikke love deg det. Men jeg kan love vei!

    Stiger ganske jevnt fra demningen og innover. Når man kommer helt inn i bunnen begynner det virkelig å ta av. Sjekk på Google Earth og bruk 3d featuren! Tror forresten det er en del gull oppe på Fløien og innover byfjellene. Men som alltid, det er minimum 300 meter stigning først, før man kommer til godsakene.

    SvarSlett
  3. Javel, vi får ta det som det kommer tror jeg. Sykle til vi nesten dør, og så snu :) Det værste er jo at jeg må opp til toppen av Landås (nesten) etterpå, og det er nok den tyngste biten :)

    SvarSlett
  4. Eg er ufatteleg imponert... Eg kom meg ut på rollerblades for fyrste gong på fleire år med igår. Var på tur i finværet til ein barnehage i Åsane med Hanne og jentene :)

    SvarSlett
  5. Skikkeleg imponert over dykk :) De var iallefall kjempe heldige med været igår :)

    Eg kom meg på rollerblades for fyrste gong på mange år igår. Var på tur med Hanne og jentene i ein barnehage i Åsane igår. Bjørnar låg heime med vrikka fot...

    SvarSlett